Spotul radio al campaniei #treazlavolan se aude la RFI Romania

Spotul radio al campaniei #treazlavolan se aude la RFI Romania

In aceasta perioada, siguranta rutiera ia si calea undelor… radio. Spotul campaniei de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! se aude la RFI Romania.

Spotul radio al campaniei ...

Indiferent cu ce te deplasezi – fiie ca mergi cu masina, cu trotineta, cu motocicleta, cu bicicleta sau pe jos, fii responsabil, respecta regulile de circulatie si imparte drumul in siguranta cu ceilalti participanti la trafic – acesta este mesajul transmis in cadrul spotului audio dedicat.

Acesta poate fi ascultat pe frecventele FM ale RFI Romania: Bucuresti – 93.5, Iasi – 97.9, Craiova – 94.0, Sibiu – 98.0, Cluj-Napoca – 91.7, Timisoara – 96.9 si Chisinau – 107.3 MHz. De asemenea, puteti asculta spotul radio si pe pagina de Facebook a campaniei, aici.

Despre campanie

Demersul „FII TREAZ LA VOLAN!” este initiat de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, LIFE IS HARD, CHIRIC & CHIRIC, ASIROM VIG, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, GENERALI Romania, AUDATEX, IDEA Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, MILLENIUM Insurance Broker, GLOBASIG Broker, DAW Management Broker, FABRICA de Asigurari, eClaims Assistance, ASISOFT, ROM Insurance, PRESTIGE Broker, MAXYGO Broker, DAUNE.expert, GARANTA Asigurari, HOBBIT Broker si FIVEPLUS.

Proiectul se desfasoara, de asemenea, cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro. Vrei sa te alaturi campaniei? Da-ne follow pe social media:

– Facebook: Facebook.com/treazlavolan si Grupul Treazlavolan

– Instagram: Instagram.com/treazlavolan

– TikTok: https://www.tiktok.com/@treazlavolan

Share this post