Cinci motive sa descarci aplicatia AsiGo

Cinci motive sa descarci aplicatia AsiGo

Traim in era digitala iar odata cu avansul tehnologic si utilizarea tot mai frecventa a dispozitivelor mobile, clientii isi doresc sa aiba totul la un click distanta. Din dorinta de a raspunde acestor necesitati ale clientilor, NEW AGE BROKER a creat aplicatia AsiGO, dezvoltata special pentru a fi utilizata de pe un dispozitiv portabil. 

NEW AGE BROKER este un promotor al digitalizarii pe piata de brokeraj in asigurari, schimband conceptul invechit de “asigurare” si inovand acest mod de a aduce clientul mai aproape, oferindu-i servicii mai eficiente si mai accesibile clientului, facilitandu-i accesul la asigurari si modalitatea de a emite o polita de asigurare la orice ora din zi si din noapte, de oriunde s-ar afla, intr-un mod mai simplu, mai comod, mai rapid si sigur. NEW AGE BROKER sustine campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! in calitate de Partener. 

De ce sa descarci aplicatia AsiGO? 

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: esti in miscare, in graba, si realizezi ca trebuie sa inchei o asigurare in timp record – de exemplu, constati ca urmeaza sa iti expire polita RCA si tu tocmai te pregatesti sa pleci intr-o vacanta de 7 zile peste hotare. In trecut, acest lucru ar fi fost o misiune dificila, dar acum, cu ajutorul aplicatiei mobile AsiGO, totul devine mult mai usor si mai rapid. Aplicatia AsiGO iti permite sa explorezi diferitele optiuni de polite disponibile si sa inchei asigurarea dorita in doar câteva minute, direct de pe telefonul tau mobil. 

O astfel de aplicatie nu doar ca economiseste timp, ofera o experienta mai convenabila si mai personalizata, dar vine cu o serie de avantaje pentru utilizatori: 

1. Accesibilitate: Prin intermediul aplicatiei mobile AsiGo, utilizatorii pot achizitiona rapid si usor asigurari din confortul propriei locuinte sau oriunde s-ar afla, in orice moment din zi sau din noapte. Nu mai este nevoie sa se deplaseze fizic la birourile asiguratorilor sau sa astepte programarea unei intâlniri pentru a achizitiona o polita de asigurare. 

2. Proces simplificat: Aplicatia AsiGo are un proces de achizitionare simplificat si intuitiv, care elimina barierele obisnuite intâlnite in procesul traditional de incheiere a unei polite de asigurare. Utilizatorii pot completa rapid informatiile necesare si pot efectua plata in câteva minute. 

3. Comparare usoara a ofertelor: Aplicatia AsiGo permite utilizatorilor sa compare rapid oferte tuturor asiguratorilor. Aceasta ofera posibilitatea de a analiza si de a alege cea mai potrivita oferta in functie de nevoile individuale si de bugetul disponibil. 

4. Economie de timp si bani: Aplicatia AsiGo ajuta utilizatorii sa economiseasca timp si bani, pentru ca elimina necesitatea deplasarii fizice si costurile asociate cu aceasta (carburant, taxe de parcare etc.). De asemenea, utilizatorii pot beneficia de preturi mai competitive si de oferte speciale disponibile exclusiv prin intermediul aplicatiei. 

5. Gestionare facila a politelor: Aplicatia AsiGO faciliteaza gestionarea politelor si a documentelor aferente. Utilizatorii pot accesa informatii despre polita lor, primesc notificari pentru expirare documente personale (CI, PERMIS) dar si ITP, ROVINIETA, sau pot solicita asistenta sau modificari ale politei direct prin aplicatie. Aceasta ofera o experienta mai usoara si mai convenabila pentru clienti. 

Aplicatia AsiGo este gratuita si o puteti gasi: 

– in toate magazinele Google Play, https://tinyurl.com/2p87xewc  

– in App Store https://tinyurl.com/bdhffczz  

– in AppGallery – https://tinyurl.com/yckzvhwe 

Mai multe detalii sunt disponibile aici: www.asigoapp.ro. 

Share this post