NEW AGE Broker: „Impreuna, putem schimba conceptul invechit de asigurare”

NEW AGE Broker: „Impreuna, putem schimba conceptul invechit de asigurare”

Intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, solutiile rapide si eficiente sunt solutia de care avem nevoie. Tocmai de aceea, NEW AGE Broker a lansat aplicatia AsiGO, dedicata tuturor soferilor care vor sa incheie cat mai simplu un RCA sau tuturor turistilor care au nevoie de o asigurare de calatorie intr-un timp cat mai scurt. 

„Prin tot ceea ce facem credem in provocarea de a ne adapta noii ere a tehnologiei si digitalizarii. Credem ca, impreuna, putem schimba conceptul invechit de “asigurare” si putem ramane protejati, intr-un mod mai simplu, mai eficient, mai accesibil. Modelul nostru de dezvoltare este mereu indreptat catre nevoile clientilor si ne provoaca la inovatie si solutii menite sa ne aduca mai aproape de clientul nostru modern”, au explicat reprezentantii NEW AGE Broker. 

Tocmai de aceea, aplicatia gratuita AsiGO transforma complet procesul de solicitare a unei polite de asigurare, folosind cele mai noi tehnologii si adaptandu-l, astfel, ritmului vietii moderne.  

„Suntem diferiti, vindem mai mult decat asigurari, oferim un stil de viata, pentru ca nu este vorba doar despre asigurari, ci despre noi, iar AsiGO reprezinta un stil de viata ce va schimba pentru totdeauna felul in care ne raportam la asigurari. AsiGo nu reprezinta o simpla afacere ci implinirea unui vis, acela de a oferi clientilor posibilitatea de a avea asigurari adaptate zilelor noastre, la doar un click distanta, o tehnologie ce ne poate ajuta sa devenim mai productivi si sa ne atingem potentialul maxim”, au afirmat reprezentantii NEW AGE Broker. 

„De aceea, clientii nostrii sunt acele persoane care stau umar la umar cu noi, care inteleg de ce trebuie sa inglobeze AsiGO in vietile lor, pentru a indeplini acest scop comun. Impreuna, vom schimba cursul industriei”, au adaugat acestia. 

NEW AGE Broker sustine, in calitate de Partener, editia din acest an a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! 

Reprezentantii NEW AGE Broker explica cum functioneaza aplicatia AsiGO 

Aplicatia AsiGO poate fi descarcata gratuit din: 

– Google Play https://tinyurl.com/2p87xewc  

– App Store https://tinyurl.com/bdhffczz  

– AppGallery – https://tinyurl.com/yckzvhwe 

Urmatorul pas este crearea unui cont cu o adresa de email si parola. Este important sa fie o adresa corecta, pentru ca pe acea adresa iti vor ajunge si politele de asigurare emise din aplicatie. 

In sectiunea „Asigurati” poti salva datele personale, in timp ce in sectiunea „Autovehicule” poti salva datele masinii – datele pot fi introduse fie manual, fie scanand documentele, pentru ca aplicatia are integrat sistemul OCR (OPTICAL CHARACTER RECIGNITION) care preia automat datele la simpla scanare sau fotografiere a documentelor cu telefonul. 

Odata salvate datele, poti accesa sectiunile RCA sau TRAVEL pentru a primi ofertele comparative ale tuturor asiguratorilor, poti analiza si, apoi, poti alege cea mai potrivita oferta in functie de nevoile individuale si de bugetul disponibil. 

Dupa ce ai ales oferta cea mai potrivita nevoilor tale, emiti polita, iar plata se realizeaza in siguranta cu cardul. Ulterior, poti descarca polita de asigurare din aplicatie, din sectiunea” Asigurarile mele”. 

Iar avantajele nu se opresc aici. De exemplu, poti stabili direct, prin intermediul aplicatiei, in sectiunea “Setari notificari” remindere pentru expirarea politelor tale, dar si a ITP-ului, a rovinietei sau a actelor personale cum ar fi cartea de identitate, permisul auto si nu numai.  

De asemenea, sectiunea „Suport” din aplicatie iti permite sa apelezi un numar de tel sau sa scrii pe o adresa de e-mail, in situatia in care ai nevoie de ajutor. 

Cu toate acestea, aplicatia AsiGO nu este doar despre usurinta si convenienta. Ea aduce si un nivel mai inalt de securitate in tranzactionarea si gestionarea politelor de asigurare. Investim semnificativ in securitatea datelor si implementam cele mai noi tehnologii de criptare pentru a-ti proteja informatiile personale si financiare.  

Aplicatia AsiGO beneficiaza de protectie cu parola si autentificare, dispune de audit si monitorizare constante pentru a detecta orice activitate suspecta sau potentiale incercari de atac cibernetic. Sistemele Google Cloud furnizeaza implicit audit al datelor si asigura stocarea securizata a datelor. 

Actualizari de Securitate se fac lunar cu versiunile updatate cele mai stabile pentru a remedia orice vulnerabilitati de securitate, iar utilizatorii sunt informati cu privire la politicile de confidentialitate si utilizare a datelor personale. 

Aplicatia AsiGO reprezinta, fara doar si poate, viitorul industriei de asigurari, aducand o serie de beneficii clientilor si companiilor. Acestea faciliteaza incheierea rapida si simpla a politelor de asigurare, ofera acces la informatii si servicii personalizate, precum si asistenta prompta in cazul unor evenimente neprevazute.  

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.asigoapp.ro.  

Share this post