Asigurarea Accident Protect Care de la BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group – află cum te poți proteja mai bine în caz de accidente, chiar și rutiere

Asigurarea Accident Protect Care de la BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group – află cum te poți proteja mai bine în caz de accidente, chiar și rutiere

Chiar dacă datele publicate de Inspectoratul General al Poliţiei Române au indicat 2022 drept cel mai sigur an din punct de vedere rutier, în țara noastră se petrec zilnic, în medie, 10 accidente rutiere grave. Iar repercusiunile acestora asupra persoanelor implicate pot fi dintre cele mai severe și includ infirmitate permanentă, leziuni ale coloanei cerebrale și paralizie, leziuni cerebrale sau chiar deces. De altfel, atât în România, cât și în Europa, accidentele rutiere reprezintă una dintre cele mai răspândite cauze ale mortalității. 

În același timp, în cazul unui accident rutier grav, costurile medicale pot fi foarte mari și includ intervenții chirurgicale, tratamente medicale, dar şi terapie de recuperare și îngrijire pe termen lung. Aceste cheltuieli vor fi acoperite de asigurarea RCA a vinovatului doar dacă eşti persoana vătămată în cazul unui accident rutier care nu s-a produs din vina ta. Altfel, dacă eşti vinovat de accident şi eşti spitalizat, pentru alte cheltuieli, decât cele de urgenţă medicală, vei fi nevoit să plăteşti din buzunarul tău.   

În acest context, asigurarea Accident Protect Care de la BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group este una dintre soluțiile prin care fiecare dintre noi se poate proteja și se poate pregăti să facă fața unor astfel de situații. Adaptată nevoilor fiecărei persoane de protecție în cazul unui accident, inclusiv a unui accident rutier, această asigurare oferă sprijin financiar persoanelor vătămate pentru a face față cheltuielilor medicale neprevăzute, invaliditate sau chiar deces.  

În plus, acest produs este valabil și atunci când călătoreşti în străinătate. Indiferent unde te afli în lume, asigurarea Accident Protect Care te protejează și îți oferă sprijin financiar atunci când ai nevoie cel mai mult. Poți călători cu încredere știind că, în cazul unui accident, indiferent că este în țară sau în strănătate, vei fi acoperit și vei avea resursele necesare pentru a face față unor evenimente neprevăzute.  

Ce beneficii ai dacă închei asigurarea Accident Protect Care?  

 • Ești protejat oriunde în lume; 
 • Închei asigurarea fără evaluarea stării de sănătate, a ta sau a familiei tale;  
 • Ai sprijinul financiar necesar pentru a face față unor evenimente neprevăzute;  
 • Poți include copiii în asigurare, prin achiziționarea pachetului dedicat lor;  
 • Poți opta și pentru protecția suplimentară ca urmare a unui accident rutier;  
 • Preț competitiv, comparativ cu valoarea beneficiilor acordate;  
 • Plătești lunar, direct din George, 100% digital.  

Cui se adresează asigurarea Accident Protect Care?  

Poți încheia asigurarea Accident Protect Care dacă ești client BCR, folosești aplicația George și ai între 18 și 74 de ani (maximum 75 de ani la ieșirea din asigurare), indiferent de statutul tău socio-profesional.  

În plus, clienții care achiziționează Accident Protect Care în perioada 17 august-30 octombrie 2023, din aplicația George, sunt scutiți de plata primelor lunare, pentru polița de asigurare, în primele două luni.  

Asigurarea Accident Protect Care îţi oferă o protecție personalizată, uşor de accesat. Poliţa este flexibilă, astfel încât poți să îți creezi propriul mix de protecție prin alegerea pachetului de bază împreună cu oricare dintre pachetele suplimentare, în funcție de nevoile tale. Mai mult, poți multiplica suma asigurată aferentă pachetelor de acoperiri de 2 sau chiar 4 ori, în funcție de sumele de care consideri că ai nevoie. 

Pachetul de bază acoperă riscurile pentru deces și invaliditate permanentă în urma unui accident, în timp ce acoperirile opționale includ: 

 • Deces ca urmare a unui accident rutier 
 • Spitalizare ca urmare a unui accident 
 • Intervenții chirurgicale ca urmare a unui accident 
 • Spitalizare ca urmare a unui accident pentru copii 
 • Fracturi ca urmare a unui accident pentru copii 

Asigurarea Accident Protect Care se încheie pe o perioadă de 1 an și se reînoiește automat, prin plata primei lunare de asigurare. Costul lunar al asigurării începe de la 9.5 lei și variază în funcție de mixul de protecție selectat.  

Cu titlu de exemplu, pentru o tânără de 26 de ani, care a optat pentru pachetul de bază și protecția suplimentară din accident rutier și pachetul de cheltuieli medicale, pentru un cost lunar cu prima de asigurare de 14 lei, beneficiile sunt următoarele:  

 • 50.000 de lei pentru deces ca urmare a unui accident 
 • 50.000 de lei pentru invaliditate permanentă ca urmare a unui accident 
 • 50.000 de lei pentru deces ca urmare a unui accident rutier 
 • 50 de lei/zi pentru spitalizare ca urmare a unui accident 
 • 1.250 de lei pentru intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident 

Accident Protect Care este disponibil în Magazinul George 100% online, iar mai multe informații despre produs se găsesc pe website-ul BCR. 

În cazul producerii unui eveniment asigurat, acesta poate fi notificat online, direct pe Portalul dedicat clienților BCR Asigurări de Viață VIG, https://clienti.bcrasigviata.ro/ sau sunând la numărul de telefon 021 206 90 40 și transmițând apoi formularul de notificare la adresa de e-mail daune.bcr@bcrasigviata.ro.  

Avantajele creării unui cont pe Portalul dedicat clienților includ:  

 • Acces la polițele tale de asigurare, din confortul casei tale; 
 • Verificarea oricând a statusului dosarelor tale de daună
 • Actualizarea rapidă a datelor personale
 • Notificarea unui eveniment asigurat direct prin intermediul portalului
 • Informaţii la zi despre ultimele campanii speciale

BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group susţine, în acest an, campania naţională de siguranţă şi prevenţie rutieră FII TREAZ LA VOLAN! în calitate de Partener.  

Share this post